Concurs – Invitaţii la teatru

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune.ro vă invită la teatru în această săptămână.

 

Vă oferim câte o invitație dublă la spectacolele ”AMANTUL” (4 decembrie, ora 19.00) si ”CARRE DE AȘI CU VALET” (5 decembrie, ora 19.00).

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne spuneţi pentru ce rol dintr-o piesă a Teatrului Evreiesc de Stat a câştigat Alexandra Fasolă premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă.

În răspuns veți menționa și la care dintre cele două piese doriți să mergeţi.

 

Despre cele două spectacole:

 

AmantulAMANTUL – PREMIERĂ – Joi, 4 decembrie, ora 19.00

Distribuția: Maia Morgenstern, Mircea Rusu

Regia: Vlad Stănescu

Sinopsis: Spectacolul este o comedie ironică, dar și o dramă obraznică, de un erotism seducător, despre fantezia întâlnirilor clandestine, despre perversiunea provocărilor sexuale și despre căsnicia în care dragostea și pasiunea sunt totuna.

 

 

 

 

Carre de asi cu valet

 

CARRE DE AȘI… CU VALET! – Vineri, 5 decembrie, ora 19.00

Distribuția: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Monia Pricopi, Cornel Ciupercescu, Natalie Ester, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Arabela Neazi, Nicolae Botezatu, Viorel Manole

Regia: Harry Eliad

Sinopsis: Spectacolul prezintă avatarurile unui profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pentru a se angaja într-o familie din ”protipendada” politică şi, mai ales, financiară a Bucureștiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei și amorul definitiv al fetei în casă.

 

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 2-3 decembrie 2014.

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea concurs SemneBune.ro. Persoană de contact: Oana Monica Nae.

 

Câştigătorii concursului sunt Răzvan Popescu (Carre de Aşi – 5 decembrie) şi Cristi Reuţ (Amantul – 4 decembrie). Vă rog să confirmaţi participarea la spectacole şi să ajungeţi cu 15 minute înainte de reprezentaţie pentru a vă ridica invitaţiile duble de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

Comentarii

  1. Alexandra Fasolă a câștigat premiul UNITER pentru cea mai bună actriță pentru rolul Yentl din piesa cu același nume.