Castiga una dintre cele trei invitatii duble la spectacolele Teatrului Evreiesc

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune te invită la . Câştigă una dintre cele trei invitaţii duble la piesele CARRE DE AȘI CU VALET (în cadrul Bucharest Comedy Week) – Vineri, 26 septembrie, ora 19.00 şi ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Sâmbătă, 27 septembrie, ora 19.00. Oferim două invitaţii duble la primul spectacol şi o invitaţie dublă la cel de-al doilea.

Răspunde la următoarea întrebare: Cine este directorul Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti? În răspuns va trebui să precizaţi la care dintre cele două piese doriţi să asistaţi.

Despre cele două piese:

caf

CARRE DE AȘI CU VALET (în cadrul Bucharest Comedy Week) – Vineri, 26 septembrie, ora 19.00

Distributia: Mihai Ciucă, Viorica Bantas, Cornel Ciupercescu, Natalie Ester, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Nicolae Botezatu, Geni Brenda, Viorel Manole

Regia: Harry Eliad

Sinopsis: Spectacolul prezintă avatarurile unui profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pentru a se angaja într-o familie din ”protipendada” politică şi, mai ales, financiară a Bucureștiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei și amorul definitiv al fetei în casă.

tes2

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Sâmbătă, 27 septembrie, ora 19.00

Distributia: Maia Morgenstern, Tatiana Moroșanu

Regia: Alexandru Dabija

Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

Regulament:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune. Aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 22 – 24 septembrie 2014
Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol, dar şi pe pagina de like.

Cele două bilete se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea . Persoană de contact: Oana Monica Nae.

UPDATE:

Câștigător invitație Lola Blau: Emanuela Bercaru

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.