Câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Cel mai frumos roman din lume”

Teatrul şi revista SemneBune vă invită la . Puteţi câştiga o invitaţie dublă la spectacolul „Cel mai frumos roman din lume”, care va avea loc duminică, 12 octombrie, ora 19:00.

Pentru a putea câştiga, trebuie să menţionaţi numele actorilor care joacă în acest spectacol.

Sinopsis: „A fost odată o tânără. În ziua în care a împlinit vârsta de 16 ani, și-a tăiat codițele, pe care le purta ridicol de simetric. În clipa în care le vede dispărând în vârtejul apei din closet, simte că se petrece în ea o modificare profundă. Din clipa aceea nu mai poate face pe fetița inocentă îmbrăcată în rochițe înflorate. Deschide un caiet și începe să scrie, fără să șteargă sau să schimbe, cel mai frumos roman din lume.

Într-o zi, un străin apare la marginea satului…”

 

Regulament

Poți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile corecte ale cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune. Aici.

 

Concursul se desfăşoară în perioada 8-11 octombrie 2014. Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol (pe grup, pe pagina SemneBune de pe Facebook și prin tweet pe contul SemneBune).

Cele două bilete se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei. Persoană de contact: Andrei Grosu

roman

 

Săptămâna aceasta puteţi vedea la Teatrul 3 spectacole multi-premiate:

 

Vineri, 10 octombrie, ora 19:00“Trei femei înalte” după Edward Albee, regia Andrei si Andreea Grosu

 

Sâmbătă, 11 octombrie, ora 19.00 – „Un tramvai numit Dorinţă” de Tennessee Williams, regia Andrei şi Andreea Grosu.

 

Duminică, 12 octombrie, ora 19.00„Cel mai frumos roman din lume” după un text de Larry Tremblay, regia Alexandra Penciuc.

Noi am văzut Cel mai frumos roman din lume, ne-a plăcut şi am scris şi o cronică, pe care o puteţi citi aici.

 

Update: Felicitări Yura! Fugi la cu perechea!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Alexandra Mihalcea

Alexandra Mihalcea
Din 1991 a publicat poezie, proză scurtă şi articole în diverse reviste literare din ţară şi din străinătate. A debutat în anul 2006, cu volumul de poezie „Eva, Anno Domini 2005” (Curtea Veche Publishing) şi este prezentă în antologiile „Ultima generaţie. Primul val” (Editura Muzeul Literaturii Române, 2005) și „6 de inimă neagră” (Ed. Singur, 2015). Scrie despre teatru cu plăcere chirurgicală, iubește chitara și pictează.

Comentarii