Programul lunii Octombrie la Teatrul Elisabeta

Programul lunii Octombrie la Teatrul Elisabeta

În luna octombrie, nu mai puţin de 14 producţii proprii se vor juca pe scena Teatrului Elisabeta. Comedii cunoscute şi recunoscute, care se joacă de ani de zile cu casa închisă, reluări ale unor spectacole iubite, dar şi titluri fresh!

Luna începe cu comedia „Las’ că ştim noi!” (2 octombrie), care îi aduce împreună pe Tania Popa, Vasile Calofir şi Mirela Stoian în rolurile principale, şi este urmată de celebrele titluri „Puricele în ureche” (7 octombrie), respectiv „Boeing Boeing” (8 octombrie).

Duminică, 9 octombrie, se va juca comedia concurentă de peste un secol a „Puricelui” – „Lună de miere cu piper”.

Cine n-a văzut celebrul film Perfetti Sconosciuti? Comedia „Ghici cine te sună?!” (15 octombrie) are la bază adaptarea scenică a filmului cu cele mai multe remake-uri din istorie. Şapte prieteni îşi împart în cadrul unui joc secretele ascunse în telefon.

Duminică, 16 octombrie, va avea loc premiera comediei „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, în care doi soţi încearcă să-şi salveze căsnicia apelând la… cărţi de psihologie.

A doua jumătate a lunii octombrie se anunţă plină: are loc reluarea comediei „Încă nu, dar o să fie…” (19 octombrie), cu Cristi Iacob şi Gabi Costin în rolurile principale.

Vineri, 21 octombrie, se joacă „Despre dragoste, cu ură”, cel mai nou spectacol în regia Taniei Popa.

Weekend-ul este rezervat comediilor despre şi pentru cupluri: „Tanţa şi Costel” (22 octombrie) şi „O căsnicie liniştită” (23
octombrie).

Ultima săptămână este rezervată comediei poliţiste „Capcană pentru un bărbat căsătorit” (27 octombrie), comediei cu inserţii shakespeariene „Milionul, nepoatele şi milionara” (28 octombrie), comediei politice „Încurcătură la nivel înalt” (29 octombrie) şi, nu îl ultimul rând, comediei bulevardiere „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” (30 octombrie).

Detaliile despre spectacole şi biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.016 abonați.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.