Începe festivalul „Teatru sub Lună”, ediţia a III-a


Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediţie, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina din parcul Grozăvești al capitalei. Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, singurul brand multicultural din România, care a creat în peste 10 ani de existenţă 1000 de evenimente, implicând 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

În prima săptămână, Teatru sub Lună vă așteaptă cu un show de Improvizație și Amanta de la prânz, iar mai în noapte , Bluzz și rock acustic.

Programul complet al festivalului pe www.teatrusubluna.ro

 

Festivalul „Teatru sub lună” se va extinde pe durata a 3 weekend-uri între 1 și 16 iulie, în Grădina din parcul Grozăvești. Deși, după cum îi spune și numele, acest festival este unul de teatru, el reunește pe parcursul celor 3 weekend-uri de desfășurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizaţie, concerte de și rock acustic, expoziţii de fotografie și pictură, dar și de sculpturi din lemn și
fier.

Fiind un proiect de artă urbană, festivalul de teatru independent „Teatru sub lună” își propune să promoveze tinerii artiști aflaţi la început de drum în cariera profesională. Mai mult, acest festival dorește să le ofere tinerilor o rampă de lansare, precum și un mediu în care își pot manifesta pasiunea pentru cultură și abilităţile dobândite prin punerea în practică a ideilor creative.

Conceptul inedit al acestui festival de teatru urban independent stă sub semnul astrului selenar, deoarece, în fiecare an, spectacolele se desfășoară în perioada cu lună plină, ca simbol al evoluţiei și desăvârșirii artistice.

Pentru mai multe detalii despre festivalul „Teatru sub Lună”, accesaţi website-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete accesaţi platforma www.mystage.ro.

ORGANIZATOR:
Co-organizator: Quantic

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.