SemneBune și Observator Cultural te invită la concurs

Câștigă 6 volume de poezie însoțite de 6 abonamente „Observator cultural”! 

Cele 6 cărți sunt cele nominalizate la categoria „Poezie” la Premiile Observator Cultural, ediția a X-a, acordate pentru apariţiile editoriale din 2015:

  1. Svetlana Cârstean, Gravitaţie, Editura

  2. Mariana Codruţ, Hiatus, Editura Paralela 45

  3. Teodor Dună, umane, Editura Cartea Românească

  4. T.S. Khasis, aparenta naturalețe a vieții, Casa de editură Max Blecher

  5. Ştefan Manasia, Cerul senin, Editura Charmides

  6. Radu Vancu, 4 A.M. Cantosuri domestice, Casa de editură Max Blecher

Așadar, vor fi șase pachete formate din câte o carte și câte un abonament la Observator cultural, varianta online, timp de 12 luni.

Gala Premiilor Observator cultural va avea loc luni, 28 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Odeon, la care sunteți invitați.

banner_concurs_observator-cultural

Regulament 

A. Pentru a participa la concurs, trebuie să scrieți un comentariu în care să spuneți dacă citiți poezie contemporană și de ce. Bifați „

B. Abonați-vă cu același nume și adresă de e-mail și la „SB Digest” (modulul „Intră în fluxul de știri culturale”) și „ Observator Cultural” (legătura de aici). În cazul în care sunteți deja abonați la una dintre cele două reviste, folosiți același nume și adresă email pentru înregistrarea la cealaltă publicație.

C. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org)Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază paginile de Facebook ale revistelor SemneBune şi Observator Cultural.

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs). Premiile vor fi date în ordinea 1-6.

Mențiuni

Prin participarea la concurs, vă exprimați acordul de a primi -ul nostru și al revistei Observator Cultural.

Perioada de desfășurare a concursului: 24 – 28 martie, ora 12:00.

Câştigătorii vor fi anunțați prin UPDATE la acest articol, pe 28 martie, înaintea Galei Observator cultural, în jurul orei 16:00.

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.