„Laptele negru al mamei”- un eveniment Adenium la Arad

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 1.04.2015 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , , , .

Volumul de debut al lui Cosmin Leucuța, „Laptele negru al mamei” va fi prezentat sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 12:00, la Arad, în incinta librăriei Cărturești. La evenimentul de prezentare a cărții vor participa: Cosmin Leucuța, Daniel Șandru (director editorial Adenium), Gabriel Cheșcu (redactor-șef Adenium). Evenimentul va fi moderat de Andrei Giurgia (Adenium).

Romanul este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. O scriere mai mult decât neconvențională, o tramă șocantă deseori, un adevărat pumn în ceafă pe care odinioară Kafka îl menționa în rețeta unei cărți care să nu te lase să o uiți prea curând.

Cosmin Leucuța (n. 1986) este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest, Timișoara. A publicat în revista EgoPHobia trei povestiri și trei nuvele. Romanul său de debut, Laptele negru al mamei, este unul din cele două cîștigătoare ale Concursului de Debut organizat de Editura Adenium în anul 2013 (secțiunea Proză)

Fragmente din cartea „Laptele negru al mamei” pe blogul Adenium.

laptele_poster_arad

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.