FNT, Ediţia a 25-a. Comunicat amânare spectacole

Având în vedere tragedia produsă în data de 30 octombrie 2015 în Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional în întreaga ţară în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de , solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora, au decis amânarea a patru spectacole programate în ultimele zile de FNT:

fnt cover fb

„Cerere în căsătorie” – o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi, programată la Teatrul Odeon, Sala Majestic, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat în reprezentaţie unică marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00. (*)

„The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu” – o producţie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui , astăzi, 31 octombrie, de la ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat în data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00. (*)

„Steaua fără nume” – o producţie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, programat la sediul acestui centru, în zilele de 31 octombrie, ora 19.00 şi 1 noiembrie, ora 19.00.

Spectacolul va fi reprogramat în datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00. (*)

„Coada” – o producţie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, în zilele de 31 octombrie, ora 18.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.

Datele de reprogramare a acestui spectacol vor fi anunţate ulterior (*)

Întreaga echipă a Festivalului Naţional de Teatru îşi exprimă profunda compasiune faţă de familiile îndoliate şi prietenii celor dispăruţi, precum şi faţă de cei care acum se află într-o mare suferinţă şi se luptă pentru viaţă.

(*) Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora, astfel:

– cei care au cumpărat bilete de la teatre, îşi pot primi banii înapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective;

– cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată, pentru a putea fi identificaţi în sistem şi a-şi recupera investiţia.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.