Câștigă trei invitații duble la teatru!

Acest articol a fost publicat de Andreea Tănase pe 16.02.2015 în rubrica Concurs, Teatru și are asociate următoarele etichete: , .

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim trei  invitații la spectacolele detaliate mai jos, astfel:

– o invitație dublă la spectacolul NUNTĂ CU DIVORȚ (marți, 24 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic)

– o invitație dublă la spectacolul ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN (miercuri, 25 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic)

– o invitație dublă la spectacolul AZILUL AMANȚILOR  (joi, 26 februarie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă până la sfârșitul lunii februarie la Teatrul Evreiesc de Stat.

În comentariu veţi menţiona şi pentru care dintre cele trei piese optaţi.

Despre cele trei spectacole:

Nunta cu divortNUNTĂ CU DIVORȚ – Marți, 24 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Viorica Bantaș, Mihai Ciucă, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Mircea Dragoman / Marius Călugărița, Mihai Prejban, Neculai Predica, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Călugărița, Mirela Nicolau

Regia: Dan Tudor

Sinopsis: O fantezie comică, ce ilustrează modul cum se aranjau căsătoriile în familiile evreiești tradiționale, precum și binecunoscutele relații dintre soacră și ginere. O tânără pereche, căsătorită recent, este hărțuită permanent de soacră, care încearcă să scape de ginere folosindu-se de influența pe care o are asupra fiicei sale. Rămâne de văzut cine învinge în cele din urmă: perseverența și intrigile soacrei, sau dragostea dintre cei doi tineri? Comedie muzicală care prezintă cu umor și fantezie o lume de basm, un tărâm fermecat și fermecător…

 

In vizita la domnul GreenÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN – Miercuri, 25 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Virgil Ogășanu, Tudor Istodor

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant…

„În vizită la domnul Green” are o viaţă artistică pe care nu mi-am imaginat-o acum câţiva ani când m-am aşezat la masa de scris pentru a relata această poveste extrem de apropiată, de personală.  Nu am visat vreodată că o sală plină de oameni necunoscuţi vor urmări (aşezaţi) în întuneric piesa mea la Bucureşti. O consider o mare favoare şi o mare responsabilitate. (Jeff Baron)

 

Azilul amantilorAZILUL AMANȚILOR – Joi, 26 februarie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei

Distribuția: Mihai Ciucă, Viorica Bantaș, Cornel Ciupercescu, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Roxana Guttman, Cristina Cîrcei

Regia: Dan Tudor

Sinopsis: Spectacolul ne spune povestea lui Harriet, care joacă pe degete doi bărbați, până când entorsa suferită de unul dintre ei riscă să-i dea peste cap delicata echilibristică. O mulțime de complicații care te scot din minți: ”Sunt iubita a doi bărbaţi”, spune Harriet. ”A fost un an tare greu pentru femeile întreținute“. O comedie turbulentă despre o femeie cu doi amanţi căsătoriţi şi despre aiuritoarele tribulații ale unui triunghi amoros ilicit, cu tendințe pentagonale. Atenție: în caz de râs, adresați-vă medicului sau farmacistului! 

 

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 16-23 februarie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE:

Câştigătorii invitaţiilor duble la spectacolele Teatrului Evreiesc sunt:

Petra Sofia merge la spectacolul Nuntă cu divoţ de Dragobete, cum îşi dorea.

Gabriel Georgescu merge la spectacolul În vizită la domnul Green.

Daniel Flore merge la spectacolul Azilul amanţilor.

 

Îi rugăm pe câştigători să confirme participarea la spectacole şi să ajungă la locul de desfăşurare a piesei cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Va trebui să spuneţi numele şi parola SemneBune.ro pentru a intra în posesia invitaţiei. Persoana de contact: Oana Monica Nae.

Vizionare plăcută!

Pe toţi ceilalţi îi aşteptam în fiecare săptămână cu noi concursuri şi îi rugăm să fie atenţi la întrebarea şi cerinţele concursului, pentru a nu fi descalificaţi înainte de tragerea la sorţi.

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

8 thoughts on “Câștigă trei invitații duble la teatru!

    petra sofia

    (23.02.2015 - 17:31)

    Confirmam…confirmam. …Cum sa nu! Abia acum am văzut anunțul. Mulțumim mult! O seara frumoasa!

    Ingrid Rosca

    (19.02.2015 - 15:25)

    Încă două spectacole care se joacă până la sfârșitul lunii februarie la Teatrul Evreiesc de Stat, sunt: Dinastia Efros si Miss Daisy si soferul ei. Piesa la care as vrea sa merg este Nunta cu divort.

      Andreea Tănase

      (23.02.2015 - 17:07)

      Sunt doi câştigători care nu au confirmat încă. Dar am dat rezultatele abia acum 3 ore, aşa că le mai dăm timp 😉 Dacă unul dintre câştigători renunţă la premiu, voi face o nouă tragere la sorţi pentru invitaţie.

    Andreea Nistorescu

    (18.02.2015 - 21:06)

    MIC ȘI-AL DRACU’ si MISS DAISY ȘI ȘOFERUL EI sunt 2 dintre cele 7 piese care se joaca pana la sfarsitul lunii februarie. Mi-ar placea sa merg la piesa de teatru „În vizită la domnul Green”.

    petra sofia

    (17.02.2015 - 00:13)

    Mi ar plăcea sa merg la Nunta cu divorț. Un Mod frumos de a încheia seara de DRAGOBETE ! Răspuns : „Amantul” ; ” MIc și al dracu’ „

      Andreea Tănase

      (23.02.2015 - 14:36)

      Petra, te rog sa confirmi participarea la spectacol.

        Ingrid Rosca

        (23.02.2015 - 16:00)

        A confirmat sau desemnati alt castigator?

        petra sofia

        (23.02.2015 - 17:37)

        Confirmam. Am văzut târziu anunțul . Mulțumim

Comments are closed.