Au început înscrierile la Concursul IDC

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 20.10.2015 în rubrica Concurs, Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , , , , , , , , , , , , .

AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului „Incubatorul de condeie” IDC.

Acesta se va desfăşura în mediul online, în perioada 19 Octombrie – 12 Decembrie 2015, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Ca și în precedentele ediții, concursul aflat acum la a VI-a ediție este structurat pe două secţiuni: Poezie şi Proză scurtă.

Înscrierile au loc în intervalul 19 Oct. – 22 Nov. 2015 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc pînă în data de 29 Nov. 2015.

Vor fi premiate în data de 12 decembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative texte.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” remarcate și premiate la ediţiile anterioare ale concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 25 octombrie – 22 noiembrie a.c., în Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie, coordoonate de scriitorul, eseistul și criticul literar Felix Nicolau.

Primul Atelier IDC din această ediție se va desfășura duminică, 25 Oct., de la ora 14:00 în Caffé D’arthé (Str. Popa Nan 7, București). Accesul este liber în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac pe site concurului idc.aclittera.com/atelier/.

 

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Din 2010, AdLittera dezvoltă 5 divizii CSR: marketing research, branding cultural, regie de publicitate, evenimente/BTL, media culturală. Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. AdLittera este divizia CSR a buticului de creație, nișată în palierul cultural.

Mai multe informații despre Concurs și Atelierele IDC se găsesc pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com .

affiche_idc2015

Proiect cultural susținut în 2015 de LOWLAND International.

Parteneri media care sprijină demersul de căutare și promovare a talentelor literare:

Radio SPTFM, RR Cultural, SemneBune, Zeppelin, Serial Readers, Filme-Cărți, Observator cultural, România pozitivă, Revista de povestiri, Ceașca de cultură, Agenția de carte, Cooltura Mall, Egophobia, Bookblog, Pălărisme, tiuk, Bookaholic, Bookuria, BookMag, Literatura pe tocuri, Laura Câlțea blog, FDL, Book Hub.

Atelierele IDC se vor ține în spațiul boem de la Caffé D’arthé (Str. Popa Nan 7, București).

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.