Alte semne bune de la Iulia Militaru

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 26.04.2015 în rubrica Fragmente și are asociate următoarele etichete: , , , , , , .

iulia-militaruDupă cum am promis, revenim săptămâna aceasta cu continuarea textului Iuliei Militaru, care, după cum spuneam, nu poate fi ușor încadrat în vreun gen, dar care poate fi citit cu plăcere. Este necesar, pentru continuitate și bucurie să citiți și prima parte.

Despre simțul proprietății

Toate aceste legi, care ați fost învățați astăzi, să le păziți, ca să fiți vii, să vă înmulțiți și să moșteniți acest spațiu. Eu sunt cel ce vă apără de pustiul din jur. Ascultați-mă!

„Să nu adăugați nimic la cele ce vă este poruncit”. Nici un cuvânt în plus ori în minus nu trebuie să rostească limba voastră.

Spațiul acesta va înăbuși dinaintea voastră oricare alt spațiu, încetul cu încetul, fiindcă „nu poți să le pierzi repede, ca să nu se pustiască pământul și să nu se înmulțeacă împotriva ta fiarele câmpului.”

Căci eu sunt pământul în care treceți ca să vă stăpânească, o țară cu munți și cu văi și apă din ploaia cerului.

Voi alunga toate celelalte spații de la fața voastră și veți stăpâni spații mai mari și mai puternice decât voi.

Dar luați bine seama, să mâncați numai sânge, pentru că sângele are în el viață și să mâncați viața laolaltă cu carnea.

Și veți mânca voi rodul pântecelui vostru, carnea fiilor și fiicelor voastre, de vreți spațiul acesta. Bărbații voștri nu vor da nimănui din carnea copiilor lor, pe care îi vor mânca doar ei. Femeile voastre vor privi cu ochi nemilostivi pe bărbații de la sânul lor și la fiii lor și la fiicele lor,

și nu le vor da fătul, care a ieșit din coapsele lor și copiii, pe care i-au născut, pentru că ele îi vor mânca pe ascuns în timpul împresurării și al strâmtorării cu care vă vor strâmtora în numele meu. Supraviețuiți-mă!

 

Corpul (scurt-metraj în patru cadre)

Existentul e un corp sexuat.

Cadrul 1

Pe suprafața ei (spațiu denivelat, abrupt și nociv), locuiau populații infinte.

Cadrul 2

Marte îmbrăţişând-o pe Venus într-un somn fără întoarcere. Se răstoarnă; ura pentru ei sfârşeşte într-un vis al împreunării, tatăl pătrunzând vaginul fiicei care linge cu poftă clitorisul matern – ménage à trois; poate să-i muşte, clipa mult aşteptată a sosit, își savurează părinţii, mestecă plină de entuziasm penisul patern şi vulva mamei, le suge sângele, le smulge fâşii de piele, le expune interiorul unei lumi faţă de care au stat mereu ascunşi. I-a înghiţit.

*

Cadrul 3

Trupuri goale de femei. Aproape uscate        unul după celălalt       și oase care străpung pielea. Aerul stătea să explodeze de greutatea poruncilor. Nimeni nu poate înțelege nimic altceva. Singura formă de comunicare răsuna aspru în urechile celor ce așteptau. Din când în când, un vagin se deschidea ca o floare de cactus. Mișcare izbucnită din neîmpotrivire. Fiecare înota prin marea de corpuri fără să își gândească drumul. Încotro? Doar freamăt de brațe fără putere. Cuvintele se îmbulzeau din ce în ce mai repede        din ce în ce mai multe. Niciun pic de tăcerea în tăcerea deplină. Adesea, viscolul nopții îngroapă totul sub frunze.

Cadrul 4

Spaţiul ca formă fundamentală de existență a materiei, inseparabilă de aceasta, având aspectul unui întreg neîntrerupt cu trei dimensiuni și care exprimă ordinea în care sunt dispuse obiectele și procesele poate să se umple. Şi s-a umplut. Obiectele sufocau preajma. Întotdeauna sosesc în valuri succesive, fără întrerupere, aduse de vântul din Sud. Nenumărate. Sâni rotunzi, plini ca un deal înflorit, copase netede, brațe mai albe decât amintirea zăpezii, și… poate, buzele, cele coapte, buzele femeii care au început să dea în pârg. Fructul acesta îl simte el, gustos și fraged, sfărâmat între dinții săi:

Pentru un sex eficient urmează schema I./Ordinea poziţiilor nu trebuie schimbată,/Nimic în plus, nimic în minus, poate doar un gest,/Precum o silabă strecurată în cuvinte.

Mâinile nu se îndepărtează niciodată/De corpul ce va fi penetrat, iar deschiderea/Picioarelor se calculează în funcţie de /Gradul de aplecare şi curbura coloanei.

Penisul pătrunde vulva după ce atinge/Una din dimensiunile indicate în/Schemă. A nu se uita găsirea nivelului/Corect şi necesar de umectare al vulvei.

Respectarea celor de mai sus ne asigură/În proporţie de 90% un orgasm eficient./Restul de zece procente ţine de gestul a-/Semănător sunetului apărut în curge-/Rea monotonă a unui număr fix de sila-/Be.

 

Personajul principal, protagonist al cadrelor:

La început: era doar un chip.

Un ecran alb şi câteva puncte

I

N

V

I

Z

I

B

I

L

E

Apoi, cifra unu

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Un singur rând,

F

Ă

R

Ă

cuvinte,

f

ă

r

ă

litere

 

La sfârşit: SFÂRŞIT

Şi-n cele din urmă, urma.

 

Iulia Militaru

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.