Paşaport pentru cultură vine la Constanţa

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 1.04.2014 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , .

Vă invităm sâmbătă, 5 aprilie la Cora Brătianu Constanţa şi duminică, 6 aprilie la City Park Constanţa pentru a promova împreună cultura.

Poza Constanta 3

Corint Educaţional şi Asociaţia Corint Pro Lectura în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale vor aduce Paşaport pentru cultură la Constanţa, o locaţie foarte importantă în programul activităţilor educaţionale realizate în ultimele luni.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură face parte din calendarul concursurilor naţionale avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, şi a fost iniţiat din dorinţa
de a le insufla copiilor dragostea şi respectul faţă de carte, faţă de lectură.

Evenimentele culturale vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie a.c, la Cora Brătianu, pentru învăţământul gimnazial, între orele 13.00 – 15.30, şi duminică, 6 aprilie a.c, la City Park, pentru învăţământul primar, între orele 15.00 – 17.30.

Ca de fiecare dată vom organiza concursuri interdisciplinare de cultură generală, atât de aşteptate de copii, vom oferi premii în cărţi, atât şcolilor, prin intermediul cadrelor didactice prezente la eveniment, cât şi elevilor.

Şcolile gimnaziale din Constanţa şi din localităţile limitrofe vor pregăti momente artistice deosebite. Alături de elevi vor fi prezente la eveniment multe cadre didactice, inspectori şcolari, părinţi.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

1 thought on “Paşaport pentru cultură vine la Constanţa

    Cristi

    (13.04.2014 - 17:57)

    Copiii sunt viitorul, de noi depinde viitorul lor si in acelasi timp de ei depinde viitorul noastru.

Comments are closed.