Gala IDC – Festivitatea de premiere a Concursului „Incubatorul de condeie”

După o lungă dezbatere, membrii celor două secțiuni ale juriului au deliberat: avem câștigători, avem premianți, avem cu ce ne mândri!

Vă invităm la „Gala ”, Festivitatea de premiere a celor mai iscusite penițe din acest an, încheind astfel o ediție aniversară (5 ani) de căutare și promovare a scriitorilor aspiranți cu adevărat talentați. Maeștrii de ceremonie: Isabela Flocea & Ciprian Burcovschi.

„Gala ” va avea loc sîmbătă, 13 Decembie, la orele 19:00, în Librăria Humanitas Krețulescu  (Adresa: Calea Victoriei nr. 45,  Telefon/Fax: 021 313 50 35).

Câștigătorii ediției a V-a, 2014, la secțiunea:

POEZIE:

Andreea Solomon
Marius Gabriel Ciobanu
George Ștefan Niță
Cristina Alexandrescu

Anul acesta „premiul și coronița” se împart între Iulia Modiga și Costel Onofraș

PROZĂ SCURTĂ:

Cristina Frâncu
Simona Liutiev
Florin Spătaru
Ramona Daiana Micu
Aniela Ceaușescu
Ionuț Nicușor Manea
Alice Bancu
Crina Voinaghi
Elena Bălălău

La fel ca la secțiunea Poezie, anul acesta „coronița cu peniță” se împarte între Constantin Năstase și Cristina Cozmovici.

Felicitări tuturor celor care au avut curajul să facă publice creațiile lor! Câștigătorii vor primi Diploma și Antologia IDC 2014, iar premianții vor fi recompensați cu cărți de la editurile partenere (Art, Arthur, Paladin, Herg Benet și Karth). Poetul Dan Mihuț, lectorul Atelierelor IDC de la această ediție va înmâna unui participant de la cursurile de creative writing un Caiet de Atelier oferit prin generozitatea partenerului Alchemy.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC 2014 în ediție hard-copy și în format digital.

Vă așteptăm pe pagina de Facebook a Concursului, pentru mai multe informații.

 

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale valoroase.

 

Mai multe informații despre și Atelierele IDC se găsesc pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com.

affiche IDC 2014_550

Mulțumim partenerilor care sprijină AdLittera în demersul de căutare și promovare a talentelor literare: Radio SPT FM, RFI, RRC, Revista SemneBune, Serial Readers, Filme și Cărți, Observator cultural, România pozitivă, Revista de povestiri, Ceașca de cultură, Agenția de carte, Galileo online, Literatura de azi, Bookblog, Bookmag, tiuk!, Bookaholic, Revista de suspans și FDL.

Atelierele IDC au fost găzduite de Caffé D’Arthé.

Premiile sunt acordate de editurile Art, Arthur, Paladin, Herg Benet, Karth și de către Alchemy.

Gazda Galei IDC: Librăria Humanitas Krețulescu.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.