„Fă tu primul pas” către Teatrul de Artă

Acest articol a fost publicat de Andreea Tănase pe 27.11.2014 în rubrica Repere culturale | Evenimente, Teatru și are asociate următoarele etichete: , , .

Fa_tu_primulFă tu primul pas„, un nou spectacol în PREMIERĂ la Teatrul de Artă, este o comedie franceză scrisă de Jean Claude Carrière, unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes.

La Teatrul de Artă, vineri, 28 noiembrie, începând cu ora 20.15.

 

Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă cu cineva în mijlocul apartamentului tău şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor. O poveste de iubire care în afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată, despre sentimentul care îmbrăţişează adevăratele întalniri, esenţiale, dintre oameni.

 

 

Fă tu primul pas„, o comedie romantică, surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi.

cu Raluca Aprodu şi Marius Călugăriţa

regia Andrei Munteanu

coregrafia Galea Bobeicu

Jean Claude Carrière este actor şi autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being, câştigător a numeroase premii şi distincţii în lumea cinematografiei.

Durata 1h20’ | Preţ bilet: 30 lei/ 20 lei elevi/studenţi/pensionari

Rezervări: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro | bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete

Producţie a Teatrului de Artă Bucureşti

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.