Iașul cultural

Acest articol a fost publicat de Semn Bun pe 11.02.2013 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , .

 

iasi

 

 

Iașul promite! Promite amuzament, distracție, reîntoarcerea la copilărie… Promite cultură! Luni, 11 februarie 2013, între orele 20.00 – 22.00, la Galeria de Artă Grand Hotel Traian, va avea loc expoziția Șoapte brodate. Lucrările Ecaterinei Marghidan vă așteptă la Galeria de Artă Grand Hotel Traian până pe 28 februarie!

Între 3 și 21 februarie va avea loc Expoziția de Artă Digitală Dare to be different, semnată de Ionuț Caras, la Galeriile de Artă ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Corpul I, Bulevardul Carol I, nr. 19 (Centrul de Studii Europene). Intrarea este liberă.

La Pallas Mall, între 7 și 14 februarie 2013, Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Iași vă invită la expoziția națională – Icoana- credință și tradiție, ediția I. Intrarea este liberă.

Teatrul își face simțită prezența! Miercuri, 13 februarie 2013, ora 20:00, la Cafeneaua Maideyi ești așteptat la o super comedie: Căsătorie în…doi, un spectacol în regia lui Andrei Ciobanu cu Ana Hegyi și Andrei Ciobanu. Biletul costă 10 le i (se pot achiziționa de la Maideyi zilnic, inclusiv în seara reprezentației). Rezervări: 0749382554 / 0332440521

Ateneul Tătărași în colaborare cu Asociația Pur și Simplu, vă invită la premiera spectacolului de teatru Turnul Albastru, spectacol ce va avea loc joi, 14 februarie 2013, ora 19.00, la Ateneul Tătărași. Un text despre trădari și ratari, iluzii și lașități, speranțe și capitulări. Despre ființa noastră cea de toate zilele. Un text ancorat în teatrul psihologic. TURNUL ALBASTRU – teatru în două personaje, adaptare după piesa Avant de mourir de Val Butnaru, cu o durată de o oră și jumatate. Biletele costă 15 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, 10 lei.

Regia: Andrei Cantaragiu
Coregrafia: Erica Ioana Moldovan
Distribuție: Andrei Cantaragiu – Ovidiu
Erica Ioana Moldovan – Magda

SURSA: http://culturainiasi.ro/

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semn Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.