Caravana BookLand isi face bagajele si pleaca pe litoral

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 11.08.2012 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , .

La mare, la soare, te asteapta BookLand!

Pe 14 august echipa noastra va ajunge la Constanta, in Maritimo Shopping Center, unde te invita sa te pregatesti de plaja cu cele mai noi aparitii editoriale, dar si titluri consacrate, anti-plictiseala. Nu doar constantenii, ci si turistii veniti din toate colturile tarii, sunt asteptati pana pe 26 august cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Maritimo Shopping Center isi propune sa depaseasca barierele de ordin comercial, prin imbinarea valorilor sociale si culturale ale clientilor sai. Din dorinta de a crea un mediu in care toti vizitatorii sa isi poata satisfice atat nevoile de shopping cat si cele derivate din cultura, arta sau chiar de petrecere a timpului liber,  parteriatul incheiat cu BookLand se dovedeste a fi un prim pas in directia sprijinirii tuturor iubitorilor de carte din zona Dobrogei, incercand pe aceasta cale sa oferim vizitatorilor, localnici cat si turisti deopotriva, un mediu in care sa se destinda, sa se informeze, sa isi cultive mintea si sufletul” a declarat Marius Radulescu, Center Manager al Maritimo Shopping Center.

Ajuta-ne sa redam lumii bucuria de a citi!

Tabloul tanarului artist Victor Tatoiu asteapta sa-si gaseasca locul. Vino in Maritimo Shopping Center intre 14 si 26 august si liciteaza pentru tabloul “astral” expus in cadrul Caravanei BookLand. La finalul targului de carte, acesta va decora biroul sau casa celui care a licitat mai mult. Cu banii obtinuti vom cumpara carti pentru a dota “Biblioteca fara fir”, un proiect al fundatiei “Noi citim”. (afla mai multe – http://noicitim.ro/proiecte/biblioteca-fara-fir/)

Fascinat de univers,de perfectiunea formelor planetelor,de lumina furata de la soare, am creat  o imagine care are nevoie de un spatiu generos de expunere pentru a inspira, a indemna la visare, chiar si atunci cand bursa mai „tuseste” si pietele financiare nu mai tin cont de legea S&P„, spune Victor Tatoiu despre propria creatie.

BookLand a pus la cale un sejur de pomina

Te asteptam in Maritimo Shopping Center cu mii de surprize si evenimente culturale. Vino la intalnirile distractiv-culturale cu BookLand, si fii sigur ca nu te vei plictisi.

  • Marti, 14 august, miercuri, 15 august si joi 16 august, de la ora 17.00 ne va incanta cu caricaturile sale, graficianul umorist, membru al UAP Constanta, dl. Leonte Nastase.
  • Marti, 14 august, de la ora 19.00, un spectacol de street dance al trupei X’, coordonat de doamna profesoara Nicoleta Butnaru te va face sa te misti si tu pe ritmul muzicii.
  • Marti, 14 august, de la ora 18.00, formatia Mandolinata a pregatit un recital special pentru iubitorii de carte.
  • Vineri, 17 august, de la ora 19.00,  trupa de dansuri orientale Carla Belly Dance va incinge spiritele in Maritimo Shopping Center, pe scena BookLand.

„Suntem nerabdatori sa ne intoarcem la Constanta, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Publicul constantean, si nu numai, ne-a primit la prima editie cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi la fel si ne vom distra excelent impreuna.” – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

 

Te asteptam cu drag in Maritimo Shopping Center sa-ti iei portia de cultura!  Povestea continua. “BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.