sagan

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 10.02.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

La sfarsitul anilor ’70, tanara Annick Geille, redactor-sef la Playboy, a avut sansa sa o intalneasca pe celebra Francoise Sagan si sa intre in cercul de prieteni intimi ai autoarei, a carei amanta avea sa devina in scurta vreme.

O istorie sentimentala, tandra si melancolica in mediul artistico-literar parizian din deceniul opt, in care femeile fumeaza tigari Kool, conduc cu viteza coupe-uri Mercedes, se scalda goale in paradisuri tropicale ametite de Palfium, iar barbatii beau scotch si citesc ziarul la ora 5 fix, poarta pantofi cu scart, costum de lana bej, sunt spirituali si n-au permis de conducere.

Sagan. Povestea unei iubiri

Numar pagini:    176
Format:    107 x 178 mm
Aparitie:    Dec 2009

Editura: NEMIRA
Pret: 23,90 RON

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.