anotimpurile lui King

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 2.02.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

Editura Trei ne prezinta o carte care hipnotizeaza! „Anotimpuri diferite” de Stephen King.

Anotimpuri diferite (1982) este o colecţie formată din patru povestiri-roman, diferite ca ton şi subiect, dar având aceeaşi temă: o călătorie care marchează definitiv viaţa protagoniştilor.

«Stephen King pare sa nu-si piarda niciodata magia… unul dintre cei mai populari scriitori.» Chicago Tribune

«Ca sa intelegi secretul succesului lui King, ar trebui sa-l compari pe acest autor cu Twain sau Poe – si nu-l uitati pe Philip Roth… King atinge esenta mitului adanc inradacinata in mintile noastre.» Los Angeles Times

«Cumparati Anotimpuri diferite. Va promit ca o sa va placa. Autorul creeaza pesonaje atat de vii, incat aproape ca le simti in preajma ta.» Minneapolis Star-Tribune

Stephen King traieste in Maine si Florida cu sotia sa, scriitoarea Tabitha King. A scris peste 40 de carti si 200 de povestiri. A castigat premiul World Fantasy, premiul Bram Stoker si premiul O. Henry. In 2003 a primit Medalia Fundatiei Nationale de Carte pentru contributia sa remarcabila la literatura americana.

Traducere si note de: Constantin Dumitru-Palcus
Titlul original: Different Seasons
Limba originala: engleza
Anul aparitiei: 2010

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.