Spectacol eveniment la Palatul Copiilor

banner-presa-mazl-tov

de Stat, în parteneriat cu Asociația Eduprest – ITC, va prezenta vineri, 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul Național al Copiilor, spectacolul ”… And Justice For All!”.

Participant la nenumărate festivaluri, printre care Festivalul Național de Teatru, Festivalul ”Bucureștii lui Caragiale” sau Festivalul ”VeDeTeatru”, spectacolul … And Justice For All!” este o comedie plină de voioșie, presărată cu mult umor și cântece tradiționale evreiești. După trei ani de la premieră, spectacolul încă se joacă cu casa închisă.

Pe lista protagoniștilor acestui spectacol se află și actrița , însoțită pe scenă de fiica sa, Cabiria Morgenstern. Din distribuție mai fac parte Nicolae Călugărița, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Roxana Guttman, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Geni Brenda, Veaceslav Grosu și Cătălin Stelian, acompaniați de orchestra Bucharest Klezmer Band. Regia spectacolului poartă semnătura lui Andrei Munteanu.

Cântecele tradiționale răsună-n noua sală, decorul, actorii ce mai… totul te fascinează. Intri într-o altă realitate, una călduroasă, nici nu ți-ai ocupat locul bine că ești invitat la dans și dansezi fără să-ți pese dacă ai habar ori ba. Și uiți de tine. Fără să vrei râzi. Continui să râzi. Nici nu vrei să te întorci la viața de zi cu zi. (Semne Bune)

Scopul evenimentului programat pe 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul Național al Copiilor, este acela de a colecta fonduri pentru organizarea unor cursuri de formare profesională a tinerilor din centrele de plasament din București. Evenimentul face parte din proiectul ”Schimbă Destine”, al Asociației Eduprest – ITC.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua Eventim, de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (bvd. Mircea Vodă, nr. 24) sau online, de pe site-ul wwww.eventim.ro.

Parteneri ai evenimentului: Ziare.com, Omniasig, Tymbark Maspex România, Tymbark.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.