ÎnScenarii – Ziua Bonus la Teatrul Naţional

afis-inscenarii-print

ÎnScenarii este un festival caritabil de teatru și film ale tinerilor, pentru tineri, despre care SemneBune.ro v-a povestit pe larg aici, aici şi aici.

Festivalul s-a născut în jurul unei mese agitate, în cadrul echipei București, din dragoste pentru film și teatru şi își propune să fie o pistă de lansare pentru tinerii talentați și pasionați de arte teatrale și cinematografice.

Echipa anunţă oficial lansarea evenimentului ÎnScenarii – Ziua Bonus. Evenimentul va avea loc în data de 13 februarie 2016 la Teatrul Național din București în Sala Media. Această zi bonus este o doză concentrată a festivalului ÎnScenarii, care a luat naștere în urma succesului primei ediţii.

La festival vor veni trupe care ne-au încântat cu prezenţa la prima ediţie, programul zilei fiind:

15:00 – „Almost, Maine”, ;

16:15 – „Cerere in căsătorie” si „Ursul”, trupa ;

17:30 – „Flori pentru Algernon”, Alex Ivănoiu;

19:00 – „De ce tocmai tu?”, Natalie Ester si Cătălin Stelian.

banner-inscenarii-event-facebook

Prețul unui bilet la o piesă este de 20 lei, iar prețul unui abonament pe întreaga zi este de 60 lei. Pentru rezervări şi alte informaţii, vă invităm să intraţi pe pagina oficială a festivalului: www.facebook.com/InScenarii

Suntem siguri că această zi de ÎnScenarii vă va lăsa amintiri la fel de plăcute ca şi cele de la prima ediţie:

„Pentru noi orice ocazie de a juca este o bucurie, iar spectacolul de la ÎnScenarii a fost încă o astfel de ocazie. A fost o experiență specială datorită energiei frumoase, a organizatorilor prietenoși, dar mai ales a publicului călduros. Pentru toate acestea și pentru șansa de a participa la o inițiativă culturală suntem recunoscători pentru că am cunoscut alți oameni frumoși și am creat încă o amintire dragă!”

ÎnScenarii e la prima ediție, cu o sală destul de mică, care s-a arătat neîncăpătoare pentru cei ce vor să vadă teatru și film. Personal sunt plin de curiozitate în legătură cu ediția a doua.” – Alex Ivănoiu

banner-inscenarii-pagina-facebook-stay-tuned

Toți banii strânși din acest eveniment vor intra în fondul local YouthBank București, din care se vor finanța proiectele liceenilor care își propun aducerea unei schimbări în comunitatea locală. Pentru mai multe detalii vizitați bucuresti.youthbank.ro

Asociația pentru Relații Comunitare a inițiat in România în anul 2006 programul YouthBank, adaptând si dezvoltând cu sprijinul Fundației Comunitare din Irlanda de Nord un model de implicare a tinerilor în viața comunității prin acordarea de finanțări locale.

Programul a fost pus în practică în etapa pilot în Cluj-Napoca, fiind continuat și dezvoltat local de către Fundația Comunitară Cluj, începând cu anul 2008. Din 2009, Asociația pentru Relații Comunitare a sprijinit extinderea și consolidarea unei rețele de parteneri locali și echipe locale YouthBank in 15 comunităti.

În prezent, programul se derulează în 13 comunități: Alba Iulia, Bacău, București, Cluj-Napoca, Făgăras, Galați, Odorheiu Secuiesc, Ploiești, Reghin, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu si Târgoviște, pe baza unui set comun de principii și standarde agreate de către partenerii locali și naționali ai programului, coordonate la nivel național de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.