Înscrieri la Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, ediția a VI-a

Muzeul Literaturii Române Iași lansează înscrierile pentru cea de-a VI-a ediție a Concursului Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, organizat în luna noiembrie 2015.

concurs

Concursul este destinat autorilor români de orice vârstă, din România și din afara granițelor țării, care nu au debutat în volum și nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor. Participanții pot trimite 1-3 lucrări în proză, inclusiv fragmente de roman, dactilografiate în două exemplare, la 1,5 rânduri, de până la 15 pagini fiecare lucrare.

Lucrările, semnate cu un motto și având formatul A4, vor fi trimise pe adresa Muzeului Literaturii Române Iași (str. V. Pogor nr. 4, cod 700110, Iași), cu mențiunea Pentru Concursul Național de ProzăMihail Sadoveanu”, până la data de 12 octombrie 2015 (data poștei). În coletul poștal va fi introdus și un plic închis (având același motto) care va conține numele și prenumele autorului, un CV de prezentare și date de contact (nr. de telefon, e-mail).

Premierea participanților se va face sâmbătă, 14 noiembrie 2015, la Muzeul „Mihail Sadoveanu”, în cadrul Zilelor Sadoveanu. Juriul Concursului, stabilit de Muzeul Literaturii Române Iași și Uniunea Scriitorilor din România, filiala Iași, va acorda Premiul „Mihail Sadoveanu”, premiile I, II, III, precum și o serie de mențiuni. De asemenea, lucrările premiate vor fi publicate, cu acceptul autorilor, în Antologia Concursului Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, editată de Editura Muzeelor Literare Iași.

Anul trecut, la Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu” au fost înscrise peste 100 de lucrări.

Persoană de contact: Lăcrămioara Balint (nr. de telefon: 0747499408).

Detalii: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.