Atelier de Jurnalism narativ la FCV

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 16.09.2015 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , , , , , , , , .

Fundația Calea Victoriei te invita incepand de joi, 24 septembrie, la Atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Oana Sandu, jurnalist DoR si castigatoarea marelui premiu Superscrieri in 2013.

Jurnalism narativ 

La acest atelier de jurnalism narativ, vei invata cum sa cauti subiecte, sa documentezi, sa pui intrebari si sa scrii in forma narativa. Atelierul implica observatii, scris si citit. Vei exersa elemente de scriitura personala si reportaj, care te vor ajuta sa devii mai curios si mai curajos in ale scriiturii.

Acest atelier te va trece prin toate fazele procesului de scriere: idee, documentare, focalizare, organizare, scriere si rescriere. Presupune teme (exercitii de scriere si lecturi) pe care le vei discuta apoi in cadrul fiecarei intalniri.

Participand la cele cinci intalniri vei:

Invata tehnici narative de scriitura

Scrie si rescrie un scurt text personal

Observa si scrie scene din realitate

Primi si oferi feedback lucrand in echipa

Lector: Oana Sandu

Data incepere: 24 septembrie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5;

Frecventa: saptamanal, joi

Cost: 250 ron (total 5 sedinte, materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron (total 5 sedinte, materiale incluse)

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la contact@victoriei.ro

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.