Meniu a la Carte: ediție limitată cu/despre/anti-dragoste

Februarie cu nămeți și zloată. Meniu a la Carte a pus piciorul în prag și a decis: un incendiu va restabili ordinea corectă a lucrurilor! Ne apropiem cu pași rapizi de sărbătorile iubirii (fie de import sau de plai mioritic) așa că începem festivalul de topit gheața cu un nou eveniment.

Vă așteptăm, miercuri 12 februarie, de pe la 7 seara, în club Panic să aprindem torțele cu pasiuni inflamate, gelozii mistuitoare și năravuri licențioase… atenție! Nu ne jucăm cu focuri bengale!

Povestea de dragoste va fi moderată cu luciditatea scepticului domn Adrian Suciu.

 

Cu/despre/anti-dragoste ne vor citi David Dango, Dan Alexandru, Liviu Andrei, Teda Peleș vs Alice Popescu (da, ai citit corect! aceste două superbe femei vor fi împreună pe scenă!), Adrian Suciu, T.S.Khasis și kala kalajnikov.

 

Și cum amorul nu se face fără muzică, ne-au sărit în ajutor pentru aprins inimi și călcâie Cristi Dumitrașcu & friends și trei dintre membrii trupei Moebius: Andrei Erdei, Ștefan Eremia și Bogdan Stavrache. Dacă ei nu vă încălzesc… puteți emigra în Alaska!

Vor fi alături de noi prietenii de la SemneBune, partener oficial al proiectului, și AgențiadeCarte, partener media.

Ale dumneavoastră cupidoance, semnăm: Alex, Eli & Lex.

meniu_feb2014

 

PS – Cât pe ce să uit să zic: Cine se îmbracă în roșu primește o bomboană de ciocolată!

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comments are closed.