Concurs – Bogații în lumea săracilor

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 1.08.2014 în rubrica Concurs și are asociate următoarele etichete: , .

3D MULTI-500x500Câștigă unul dintre cele două volume oferite de Editura Globo, dedicate economiei mondiale, despre tiparul societății contemporane, despre imperiile financiare și traiul auster al populației, răspunzînd argumentat la întrebarea: cum vi se pare „situația imorală a marilor companii”, conform autorilor acestei cărți?

Autori: Philipp Lopee, Werner Vontobel
Sinopsis: Europa se confruntă cu cea mai lungă recesiune din istorie.
Afla cum câștigurile extrem de mari ale companiilor, laolaltă cu dividendele și salariile tot mai ridicate ale managerilor reprezintă simptome ale unei crize și nicidecum semne de revenire.
Disponibilitățile bănești există! și ele sunt tot mai mari fiind rezultatul unei profitabilități îmbunătățite ca urmare a restructurărilor și a scăderii costurilor. Dar ce se întamplă cu acești munți de bani?
Descoperă care sunt cauzele pentru care această mașinărie a bunăstării s-a gripat.

Regulament:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Mulțumim cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune: Aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 1-8 August a.c..
Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Pentru a intra în posesia premiului, cel anunţat ca fiind câştigător va trimite un mail pe adresa office @semnebune. ro, conţinând adresa poştală şi un număr de telefon. E-mail-ul trebuie trimis într-un interval de maximum 10 zile de la anunțarea câștigătorului pe site. Pentru câştigătorii din Bucureşti, premiul se înmânează personal.

Update! câștigătorii acestei ediții de concurs sunt Georgiana și Antoaneta. 

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

7 thoughts on “Concurs – Bogații în lumea săracilor

    Demetrescu Horatiu

    (08.08.2014 - 23:35)

    Intotdeauna companiile multinationale doresc sa controleze cat mai mult si din acest motiv intervin cu „brutalitate” in viata noastra cotidiana, agresand intimitatea fiecaruia dintre noi.

    Nathalie J.

    (08.08.2014 - 15:59)

    Criza este o schema care ne plaseaza intr-o situatie nu doar imorala dar din pacate incontrolabila. Aici nu mai functioneaza sintagma „cine greseste, plateste”, ci cine greseste, si are si disponibilitati banesti, primeste si mai mult.

    Judit

    (04.08.2014 - 19:00)

    Din pacate, marii afaceristi din lumea asta nu au nimic comun cu moralitatea si asta nu de azi sau de ieri. Bani multi castiga doar cei imorali, care se gandesc doar la interesele prosperitatea lor.

    Georgiana

    (03.08.2014 - 12:47)

    Faptele imorale se vor întoarce mai devreme sau mai târziu împotriva companiilor. Din această cauză, există conceptul de responsabilitate corporativă.

    Remus

    (01.08.2014 - 11:14)

    Am fost educați că ”capul plecat, sabia nu taie”. Eu cred că nu este doar un proverb românesc, ci o umilință universal valabilă. Necunoașterea, teama și frustrarea guvernează morala. Cine-i imoral, face bani. Sunt de acord cu autorii.

    Antoaneta

    (01.08.2014 - 10:50)

    ‘situatia imorala’? de ce ar trebui sa fie moral? afacerile din totdeauna, mai ales din ziua de azi, nu au nimic moral, si nu ar trebui sa aiba.
    e drept ca exploatarea omului de catre om nu e de ieri, de azi. si totusi, nu consider ca prin programe CSR se poate aduce moralitate sau durabilitate prin implicare sociala. e un alt truc. chiar voi lua cartea si o voi citi. sunt curioasa cum vad autorii morala. daca o fi sa castig, o fac cadou 🙂

    Adina D.

    (01.08.2014 - 10:42)

    Da, sunt de acord. IMORAL nu are ce sa caute in viata unui crestin. Si cum liderii sunt atei, QUED.

Comments are closed.