Craciunul intre Biserica si Mall

1526876_846236128735120_1682616326_n
Crăciunul se poate petrece în doi, în trei, în zece, dar niciodată de unul singur. De Crăciun se râde, se cântă, se plânge, de bucurie sau de ciudă, dacă în loc de schiurile visate primești în dar un biet fluture de sticlă. De Crăciun se călătorește: în țară, în lumea sau în tine însuți. La Crăciun au loc revederi sau întâlniri care ne schimbă viața. Amintirile și poveștile sunt cele care rămân.
Despre acestea și alte năzdrăvănii de sezon vom vorbi la evenimentul organizat de Editura , doar cu puțin înainte de Crăciun. Pofta de povestit o vor deschide Cecilie și Joakim, protagoniștii lui Jostein Gaarder, scriitor norvegian și regizor priceput al călătoriilor pline de cunoaștere și al întâlnirilor neobișnuite. Lor li se vor alătura cei cinci invitați. Constantin Piștea, Alexandra Blaș, Andreea Toma, Ciprian Enea și Dragoș Butuzea, oameni cu pasiuni pe care le îndeplinesc și despre care scriu, vor privi și ei în oglinda amintirilor și vor dezvălui misterele de Crăciun de odinioară.
Ca să ne încălzim și să ne dregem glasurile, întâlnirea va avea loc joi, 19 decembrie, ora 19.00, la ceainăria La un ceai (str. Luigi Cazzavillan, nr. 25).
facebook-ul evenimentului, aici

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010.