Câștigă „Fete strălucitoare” de Lauren Beukes

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 21.10.2013 în rubrica Concurs și are asociate următoarele etichete: , , .

Ceea ce nu te omoară te face mai puternic. Să supraviețuiești unui atac te face mai înțelept. Să devii agresor din victimă sigură este deja subiect de roman.

Întrebarea concursului: în ce an a fost publicat romanul „Fete strălucitoare” în limba română și la ce editură? Nu trageți cu ochiul aici!

fete stralucitoaare

Despre roman:

„Un thriller puternic – plin de imaginaţie, tulburător, complex… o  lectură captivantă.” – The Times

„Extraordinar… Plasând victimele în prim-planul romanului, Beukes celebrează viaţa fiecărei fete şi transformă un gen care deseori e de un senzaţionalism bolnav. Este revelaţia anului.” – Observer

„Un thriller ingenios şi proaspăt… o carte pe care nu o poţi lăsa din mână până nu o termini.” – Sunday Mirror

Despre autoare:

Lauren Beukes este scriitoare, regizoare de filme documentare, scenaristă TV şi autoare de comicsuri, iar ocazional jurnalistă. În 2011 a câştigat prestigiosul premiu Arthur C. Clarke Award pentru ZOO City, un roman SF vizionar. A mai scris Moxyland şi Maverick: Extraordinary Women From South Africa’s Past. Periodic susţine conferinţe despre cele mai noi trenduri în cultura media.

Mult lăudat încă din faza de proiect şi devenit Sunday Times Top 10 Bestseller imediat după publicare, romanul Fete strălucitoare oferă o turnură unică şi neaşteptată pentru cărţile de acest gen. Un pretext excelent pentru o analiză pătrunzătoare, lipsită de inhibiţii şi false pudori a Americii profunde. O colecţie de portrete reprezentative pentru societatea americană dintotdeauna.

Cu o voce auctorială viguroasă, o putere de caracterizare remarcabilă şi o intrigă extrem de originală, Lauren Beukes reuşeşte să creeze o capodoperă, destinată a fi cea mai disputată carte a anului.

 

Nu trebuie decât să răspundeți corect în câmpul Recomandați pe Facebook (sau prin comentariu). Dacă nu folosiți nici un instrument de socializare (Facebook, nici G+, nici Twitter, Linkedin), puteți răspunde completând câmpurile din Lasă un răspuns.  Concursul se desfăşoară în perioada 21 octombrie – 27 octombrie a.c. (ora 23:59). Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol pe 28 octombrie.

Pentru a intra în posesia premiului, cel anunţat ca fiind câştigător va trimite un mail pe adresa office @ semnebune.ro, conţinând numele real (din CI), adresa poştală şi un număr de telefon. E-mail-ul trebuie trimis într-un interval de maximum 10 zile de la anunțarea câștigătorului pe site. Pentru câştigătorii din Bucureşti, premiul se înmânează personal.

 

UPDATE:

Câștigătorii acestei ediții (prin extragere aleatorie):

Olimpian B.

Dorina Garabajiu

Olga Maria serafincean laura

Felicitări! 🙂

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

9 thoughts on “Câștigă „Fete strălucitoare” de Lauren Beukes

  Olimpian B.

  (22.10.2013 - 14:53)

  2013, LEDA

  Anna Georghy

  (22.10.2013 - 14:46)

  Leda Books, 2013

  Demetrescu Horatiu Gabriel

  (22.10.2013 - 00:30)

  Romanul „Fete stralucitoare” a aparut in Romania la Editura Leda in anul 2013.

  Noemi Pripon

  (21.10.2013 - 22:37)

  Editura Leda, 2013

  Alina S

  (21.10.2013 - 16:24)

  In anul 2013, editura Leda.

  serafincean laura

  (21.10.2013 - 15:29)

  Ed.Leda in anul 2013

  Laura

  (21.10.2013 - 14:44)

  Editura Leda, în traducerea Cristinei Jinga

  Olga Maria

  (21.10.2013 - 13:22)

  2012, Ed. Leda

Comments are closed.