Rodica Soare este premiată de editura CDPL

În săptămâna a III-a, în cadrul campaniei de sondare , organizăm a doua extragere la sorți și urăm lectură plăcută … câștigătoarei …Rodica Soare. Felicitări!

Premiul constă într-un set de cărți (5 titluri) și este oferit de Editura Casa de pariuri literare.

 

Lil 1.0 de Cezar Nicolescu,

O zi. Ultima de Călin Torsan,

 

 

ţara transformată-n vînt de Michael Astner,

 

 

Meţeriaşii (foae cu mîini) Volum coordonat de Răzvan Supuran,

 

 

greva tăcerii de Raluca Ciochină.

 

Susţinută din pasiune, iar nu din raţiuni economice, întreţinută din resurse financiare proprii sau cu sprijinul autorilor şi prin efort consecvent, Editura Casa de pariuri literare îşi propune a fi o cale de impulsionare a literaturii române, potrivit sloganului: „Literatura română scrie pe mine!“.

 

După cum îi arată şi numele, pariul propus este ca regulile specifice lumii literare să fie respectate fără încrâncenare şi cu sensuri bine delimitate. Casa de pariuri literare vine din experienţa underground, bifează etapele caracteristice unei dezvoltări echilibrate şi pune accent pe calitate şi competiţie.

 

După o săptamână de la începerea campaniei de sondare a opiniei publice, cu privire la tabieturile și timpul alocat lecturii, publicul ne-a surpins plăcut, oferind răspunsuri complete întrebărilor noastre. Așa cum am promis, sprijiniți de editurile partenere, premiem implicarea și curajul respondenților cu cărți – că doar despre ele povestește Revista SemneBune.

 

Mulțumim pentru suport CDPL!

 

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale și totuși, completând această pagină, puteți câștiga câte un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

 

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii