Ana-Maria si Roxana premiate de BOOKbyte

Hard-copy și soft-copy.  Cărți tipărite și cărți electronice. Citire reală și lectură din spațiu virtual. Faptul de a citi pe orice format este minunat. Premiile revistei SemneBune continuă să recompenseze onestitatea și devotamentul respondenților sondajului „Ce fel de cititor ești?”.

Câte un Voucher în valoare de 50 RON este oferit săptămâna aceasta, prin tragere la sorți… Ana-Mariei Epure  (ta-tam!) și… Roxanei Popescu (do-dom!). 

BOOKbyte este librărie specializată în cărți electronice, dispozitive de citire și stocare a cărților în formate digitale. Cu ajutorul  veți putea citi cărțile dorite oricând și oriunde, fie că sunteți la birou, în timpul studenției, de cealalta parte a catedrei, în vacanță sau pur și simplu în locul tău favorit de lectură.

Partenerul BOOKbyte apreciază inițiativele dezvoltate de Project și derulate în comunitatea SemneBune, în direcția creșterii calitative a ofertei de carte din România.  Astfel, și-a manifestat dorința de participare, prin oferirea suportului logistic (e-readere și e-book-uri, destinate cronicilor literare) și, în mod deosebit, la încurajarea lecturării de cărți în format electronic.

 

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale, dar completând această pagină, puteți câștiga un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

La sfârșitul campaniei de sondare a publicului cititor din România, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsorul principal al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3023