Robert De Niro – Portretul unei legende

Prin inegalabila si revolutionara interpretare din filmul Crimele din mica Italie (1973), Robert De Niro a pus bazele unei fructuoase colaborari cu Martin Scorsese, care a inclus Taxi Driver, Taurul furios si Baieti buni. Aceste pelicule, alaturi de Nasul II, Vanatorul de cerbi si A fost odata in America, constituie o lista a celor mai bune filme de la Hollywood din ultimii 30 de ani.

ntr-o cariera de-a lungul careia si-a dat intilniri cu Naomi Campbell, a stat in spitale de boli mintale ( pentru rolul din Treziri ), a lucrat ca sofer de taxi sau a invins cancerul de prostata, Robert De Niro a fost intotdeauna la inaltimea rolului jucat. Robert De Niro – Portretul unei legende este biografia unui personaj fascinant si cea mai recenta aparitie Victoria Books.

Autorul, John Parker, este un renumit jurnalist si scriitor, cunoscut pentru o serie de studii despre Hollywood, precum si biografiile unor staruri din lumea filmului.

Beneficiati de 20% discount comandand Robert de Niro – Portretul unei legende impreuna cu oricare alta carte din seria Victoria Books. Aceasta oferta este comunicata exclusiv abonatilor la newsletter, iar discountul este vizibil in cosul de cumparaturi.

De două ori laureat al Premiilor Oscar, Robert De Niro este unul dintre cei mai mari actori de film în viaţă. Metodele sale obsesive şi adesea neconvenţionale s-au concretizat în prestaţii uimitoare în cele mai bune filme realizate vreodată.

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.