guagal, gugle

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 16.06.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

Trebuie sa recunoasteti ca Google vede lumea intr-un fel cu totul diferit. Nu incearca sa apere vechile reguli, ci isi ia libertatea sa creeze lucruri noi. Vechea formula este creeaza – poseda – controleaza, in timp ce formula Google e: organizeaza – adauga valoare – permite-le altora sa aiba succes.
Nu exista o companie mai potrivita decat Google pentru a intelege in profunzime felul in care lumea noastra s-a schimbat.
Ce-ar face Google, de Jeff Jarvis a fost desemnata de revista Fortune drept cea mai buna carte despre internet in 2008.

Entuziasta spre frenetica, „Ce-ar face Google” e o carte in care Internetul e Taramul, iar Google e Fat-Frumos. Ma uit in jurul meu si nu vad pe nimeni scutit de-a o citi, asa ca o recomand ca pe aspirina, chit ca va place, chit ca nu va place. Iar daca nu veti descoperi, citind-o, raspunsul la intrebarea „Ce-ar face Google”, puteti fi siguri ca veti intelege, macar, de ce scriem tot mai mult din taste si tot mai putin de mana, asa cum va scriu si eu acum.

Eu!
Cine sunt eu? Google me…
Sorin Tranca

Pretul cartii la comenzi online este de 47,00 lei si o puteti comanda aici.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.